MOTOR YAĞ KATKISI (TS-250 SILVER) 250 ml.

0,00 TL
Marka
Stok Kodu
BORTS 250 - VB
Fiyat
0,00 USD + KDV
Havale
0,00 TL (%1,00 havale indirimi)
Hızlı Gönderi
Ürün Paylaş :

BORVİGOR tüm 4 zamanlı araçlarda kullanılabilen, katı yağlayıcılar sınıfındaki en etkili nano yağlayıcı katkısıdır. BORVİGOR etkinliğini, içerdiği nano kristal yapıdaki aktif maddeleri bor elmas tozu (BCDP) ve nano bor(BNB)’un özellikleri ile ortaya koyar. BORVİGOR bor elmas tozu (BCDP) ve nano bor BNB’nun olağanüstü özellikleri kullanılarak motordaki sürtünmeyi kaplama ve bilye yatağa etkisi ile minimum düzeye indirir.

BORVİGOR, Nanotekoloji ile elde edilmiş ve adına BCDP ( Boron Crystal Diamod Powder) dediğimiz ve patenti FHM NANO TEKNOLOJİ AKADEMİSİNE ait olan, eşsiz bor elmas kristallerinden oluşan FİZİKSEL NANO yağlayıcıdır.

Motor içerisine ilave edildikten sonra, motor içerisinde,yuvarlak bilye gibi olan Bor elmas kristallerinden bir film tabakası oluşur.Bu sayede sürtüme katsayısı azalır. Motor yepyeni motor gibi olur. Performansı artar, daha sessiz çalışır,rampalarda aracın çekişi artar, harareti önler. BORVİGOR kulandıktan sonra, aracınız çeşitli sebepler yağsız kalsa bile motor zarar görmez.

Bor Vigor Motor Yağı Katkısı, nano boyuttaki bor  elmas kristalleri  içeriğine sahip nanoteknolojik yağ katkısıdır. LPG,DİZEL VE BENZİNLİ  ARAÇLARIN  DİREK MOTOR  KISMINA HEMEN UYGULANIR. İLK  10 DAKİKA İÇERİSİNDE MOTOR SESİ AZALIR VE İLK DEPODA YAKIT TASARRUFU BAŞLAR.

Bor ve Elmasın üstün özelliklerinin modifiye edilmesiyle geliştirilen bu ürün, aracınızın motoru için etkin koruma demektir.

Her türlü dört zamanlı motorda sürtünmeyi azaltarak, yüzeydeki aşınma ve korozyona engel olur, risksiz bir kullanım sağlar.

Bor Vigor, ülkemizde üretim lisansıyla üretilen, belge ve sertifikasyonlu motor yağı katkısıdır. 





 

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
MOTOR YAĞ KATKISI (TS-250 SILVER) 250 ml. BORTS 250 - VB
MOTOR YAĞ KATKISI (TS-250 SILVER) 250 ml.

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.